Het is zover.

Keurmerk webwinkel

LET'S GET COOKIN'! Bestel nu één van onze KOOKBOEKBOXEN, vers van de pers! Kies hieronder jouw favoriete box, en bestel met óf zonder het bijbehorende kookboek. De boeken zijn ook los te bestellen.

Onze boxen bevatten alle moeilijk verkrijgbare basisingrediënten van de bijbehorende kookboeken "Simpel" of "Shelf Love" van Ottolenghi. De ingrediënten pakken we netjes in, en ze worden in één handig pakket bij je thuisbezorgd. Het pakket is zonder te openen geschikt als cadeau - strik eromheen, en je vrienden en familie zullen je nog lang roemen om zo'n geweldig gebaar!

Wij verzenden jouw KOOKBOEKBOX vaak nog op de dag van bestellen (mits op een werkdag en vóór 18.00 uur besteld). In overige gevallen wordt je bestelling de volgende werkdag verzonden. Je kunt dus altijd snel beginnen met koken. Oh ja! Verzending binnen Nederland is gratis!

Kies hieronder jouw KOOKBOEKBOX.

Wil je alleen één van de kookboeken bestellen? At your service!

Bestel vanaf nu ook de losse kookboeken "Simpel" en "Shelf Love" en voeg geheel gratis een persoonlijke boodschap toe voor de ontvanger. Zo heb je in een handomdraai een leuk cadeau!

Keurmerk webwinkel