Herroepingsrecht & retourbeleid KOOKBOEKBOX.

Algemeen

Uiteraard kun je je aankoop bij ons retourneren door gebruik te maken van het herroepingsrecht. De volledige voorwaarden vind je op de pagina algemene voorwaarden.

 

Herroepingsrecht in combinatie met voedingsmiddelen

Omdat wij voedingsmiddelen verkopen, die onder hygiënische omstandigheden verpakt zijn, vallen geretourneerde producten alleen onder het herroepingsrecht wanneer wij deze verzegeld, ongeopend, en met onbeschadigde verpakking retour krijgen. Wanneer dit niet het geval is, valt het product niet meer onder het herroepingsrecht en zal er voor dit product (naar rato) geen terugbetaling plaatsvinden.

 

Pakketten

Daarbij is het ook belangrijk dat wij onze producten als één pakket verkopen. Vanzelfsprekend verwachten wij ook het volledige pakket terug, inclusief alle bijbehorende ingrediënten. Wanneer dit niet het geval is, of wanneer onderweg de verpakking van een artikel beschadigd is geraakt, zullen wij het te crediteren bedrag tevens naar rato verminderen.

 

Termijnen

Je kunt gebruik maken van het herroepingsrecht wanneer je dit kenbaar maakt binnen 14 dagen nadat je het laatste product binnen je bestelling hebt ontvangen. Dit mag zonder opgaaf van reden. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maak je gebruik van het herroepingsrecht, en zijn de bovengenoemde termijnen en voorwaarden aangehouden? Dan zijn wij verplicht om het gehele orderbedrag inclusief originele verzendkosten binnen 14 dagen na jouw retourmelding terug te storten.

 

Retour aanmelden via ons retourportaal

Retouren die vallen onder het herroepinsgrecht kun je aanmelden via ons retourportaal op https://kookboekbox.shipping-portal.com/rp/

Via het retourportaal kun je een verzendlabel printen, die je op de doos bevestigt. De doos geef je af bij de verzendende partij (in de meeste gevallen DHL). De verzendkosten bij een retour worden niet door ons vergoed.

 

Retour aanmelden via e-mail

Als alternatief kun je ons een e-mail sturen via info@kookboekbox.nl waarin je aangeeft gebruik te willen maken van je herroepingsrecht en zelf de terugzending van de KOOKBOEKBOX wilt organiseren. Vermeld altijd je ordernummer en welke box je wilt terugsturen. Vermeld het ordernummer óók in de doos die je terugstuurt, bijvoorbeeld op een briefje.

 

Ons retouradres:

KOOKBOEKBOX

Marter 9 5508 MP Veldhoven (Nederland)

 

Heb je een klacht? Kijk dan eerst op onze klachtenpagina.