Meet KOOKBOEKBOX.

Keurmerk webwinkel

Hallo mede-kookliefhebber! Het feit dat je op onze site bent beland, geeft aan dat jij ook van koken houdt. Wij zijn broer en zus, en allebei gek op koken met familie en vrienden. We hebben allebei een drukke baan, maar in het weekend gaan we graag LOS in de keuken. Eén van onze favoriete kookboekauteurs is Yotam Ottolenghi - zijn kookboeken en recepten zijn een inspiratiebron voor ons. En wat een spannende ingrediënten... maar wel moeilijk verkrijgbaar

Wonend in de stad wisten wij wel een hoop adresjes (toko's, speciaalzaken, etcetera...) te vinden, waar we een deel van de ingrediënten konden verkrijgen die terugkomen in vrijwel elk recept van Ottolenghi. Maar ja... het is 2022... tegenwoordig bestel je toch alles online? Dit is precies waar het idee voor onze samenwerking ontstond. Wat nu, als we goede ingrediënten, in grotere hoeveelheden inkopen, en deze mooi geportioneerd in pakketten verkopen? En wat nu, als we er het bijbehorende kookboek bij zouden doen? 

En zo ontstond KOOKBOEKBOX. Samen hebben wij de passie, de brains, en de drive om een supergave onderneming op te zetten en jou te voorzien van een prachtig pakket met kwalitatieve ingrediënten. Voor jezelf, of voor een ander!

Ben jij net zo enthousiast als wij? LET'S GET COOKIN'!