Meet KOOKBOEKBOX.

Keurmerk webwinkel

Hallo mede-kookliefhebber! Het feit dat je bij onze webshop bent beland, geeft aan dat jij ook van koken houdt. Wij zijn broer en zus, en allebei gek op koken voor familie en vrienden. We hebben allebei een drukke baan, maar in het weekend staan we graag in de keuken. Eén van onze favoriete kookboekauteurs is Yotam Ottolenghi - zijn kookboeken en recepten zijn een grote inspiratiebron voor ons. Maar de bijzondere ingrediënten zijn moeilijk verkrijgbaar!

Wonend in de stad wisten wij wel een hoop adressen (toko's, speciaalzaken, etc.) te vinden, waar we een deel van de ingrediënten konden verkrijgen die terugkomen in de recepten van Yotam Ottolenghi. Maar tegenwoordig bestel je toch gewoon alles online? Dit is precies waar het idee voor onze samenwerking ontstond. Goede ingrediënten, door onszelf getest, kopen we in grote hoeveelheden in, vaak direct bij de producent. Deze portioneren we en pakken we mooi in, zodat het pakket zeer geschikt is als cadeau of relatiegeschenk. En optioneel voegen we het bijbehorende kookboek toe aan de box, zodat de ontvanger meteen aan de slag kan.

We gebruiken hersluitbare bakjes voor de kruiden en specerijen, zodat je deze lang kunt bewaren in de originele verpakking. En we voegen een persoonlijke boodschap voor de ontvanger gratis en voor niks toe.

Zo ontstond KOOKBOEKBOX. Een prachtig pakket met kwalitatieve ingrediënten: voordeliger dan als je ze zelf los koopt. Voor jezelf, of voor een ander!